ALL STORY AT THIS BLOG

Friday, 4 January 2013

usia 21 jarang bermesej??

assalammualaikum dan selamat petang !

okay.. hari ni ira nak tulis tentang sesuatu yang agak
menganggu fikiran ira .. huhu..

BETUL KE LELAKI USIA 21 TAHUN KE ATAS
JARANG DAH NAK MESEJ AWEK DIA??

hurm.. sebab pakwe ira kata kebanyakkan nya memang macam tu..
kawan-kawan dia yang 21 tahun ke atas pun macam tu jugak..
mereka akan mesej awek dia bila nak keluar pergi mana-mana je..
selebihnya mereka akan call je..tapi call ni bukan kerap call pun..
ada time-time nya jugak..
contoh macam tengah hari/petang/malam..
tuk tanya khabar.. lepastu malam sebelum tidur..

aduy ! betul ke?? kalau betul.. maknanya ira pun tak dapat lah
selalu mesej-mesej kekasih hati ira tu.. argh ! sedihnya...
walaupun umur cik firman ira tu baru 20 tahun.. tapi
dia memang jarang mesej.. call je..
ira nak mesej dan call... =(

hurm.. kenapa lah jadi macam ni..
kadang-kadang ira sedih+jeles..
yelah.. dulu dia dengan ex dia macam sweet je..
bila dengan ira..
ira macam tak dapat pun layanan yang sama macam dia dengan ex dia dulu..
sedihnya................

No comments:

Post a Comment