ALL STORY AT THIS BLOG

Wednesday, 2 January 2013

KAU+AKU = BERSATU AKHIRNYA

assalammualaikum..morning semua ! =)

ce tengok ce tengok tajuk kat atas tu..hehehe
apa yang pertama kali muncul kat fikiran anda ??
tau tak? tak tau meh sini ira bagi tau =)

ok.. today 3.1.2013 hari khamis maka ira dengan cik crush
akhirnya menjadi pasangan couple..
memang ini lah yang ira harapkan dari mula kami contact balik..
dan akhirnya..HE'S MINE !!!! impian ira tercapai jugak..
ira sayang dia sangat-sangat...

ops! ha.. kan post sebelum ni ira kata kena jumpa dulu baru
couple kan..
actlly, ira tak pergi pun ipoh tu..dia datang rumah ira
early in the morning.. and dari perjumpaan itu lah dia cakap
nak couple balik...

so.. today... will be my happy day ! i love him very much !
thats all for today... =)



No comments:

Post a Comment