ALL STORY AT THIS BLOG

Monday, 14 January 2013

PERANCANG BANDAR DAN WILAYAH

assalammualaikum dan selamat tengah hari..

okay tuk entry kali ni.. bukan nak citer pasal
kekasih hati .. tapi pasal pemilihan kos tuk further study..
al maklumlah orang dah hbs spm. dan tengah menunggu result..
jadi ada jugak lah ira mencari info tuk kos-kos yang ira nak taw kan..

yang menarik nya ira tengah mencari info tentang kos
PERANCANG BANDAR DAN WILAYAH..
(actly, ira ada pilih kos ni dalam borang upu aritu.. )
okay.. yang macam menakutkan ira ialah..
syarat-syarat yang perlu ada tuk pelajar yang nak ambil
kos ni.. alar.. macam keistimewaan dia lah...
salah satunya ialah
ADA KEMAHIRAN MELUKIS !
ira??? ira tak reti nak melukis..
dan tak minat pun.. huhuhu
lagi satu kalau nak ambik kos ni ada temuduga..
lam temuduga tu ada 2 sesi. sesi pertama
lukisan. contoh orang tu letak lah cube ke.cuboid ke.
apa-apa bentuk lah.. and then kita kena lukis..
sesi kedua...
barulah jumpa penemuduga..nanti orang tu tanya bandar-bandar yang ada
bangunan-bangunan.. hah sudah.. ira apa pun tak tau. ( kurang ilmu bab-bab bandar ni )

jadi.. akhir kata nya..
ira kena jugak lah tukar kos lepas dapat result nanti..
SERAM dibuatnya nanti.. huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment