ALL STORY AT THIS BLOG

Tuesday, 29 January 2013

CINTA SAYA DENGAN IKHLAS yer..

assalammualaikum . selamat tengah hari semua =)
dah makan? harap-harap kekenyangan lah anda-anda semua yer =)

hurm.. dah lama rasanya tak menaip dekat blog ira ni..
tapi hari ni terpanggil tuk menaip..
menceritakan kisah pasal en.firman..
pernah korang rasa tak yang kadang-kadang
PENGAKUAN TU MENYAKITKAN KITA..
TAPI...
TAK SEMUA PENGAKUAN TU MENYAKITKAN..
ADA KALA NYA TERSELIT KEINDAHAN DI HUJUNG
PENGAKUAN TERSEBUT..
(korang paham ke apa yang ira tulis ni?? tak paham? tak pe
ira jelaskan yer.. =) )

okay.. alkisah bermula pada satu malam bila
en.firman call ira.. pastu bila dah nak end call tu
dia kata dia nak cakap sesuatu dekat ira.. dia nak
wat satu pengakuan...
kata dia : sejujurnya abg cakap.. dah 3 hari kita kapel..
abg masih tak dapat cintakan syg sepenuh nya..
tapi abg cuba dan cuba... dan alhamdulillah masuk hari ke4 
abg dah mula cintakan syg sepenuh hati abg hingga ke hari ni....
dan abg akn paksa diri abg tuk cintakan syg selamanya.. 
paksa abg ni ikhlas dari hati abg....

saat tu.. berlinangan air kat mata ira.. tunggu saat je nak jatuh.. walaupun
di akhir kata en.firman tu dia dah cintakan ira sepenuhnya..
tapi kata-kata dia buat ira sedih..
kenapa sampai macamtu sekali? ye.. ira taw dia mungkin TRAUMA dgn
apa yang dah jadi dekat dia sebelum ni..tapi... hmm.. entah lah susah ira nak cakap..
perasaan ira dah tak menentu...
dan malam tadi dia call ira lagi...
dia kata :
syg... abg cintakan syg sepenuh hati abg.. dan abg tak nak kehilangan
syg lagi.. dan abg harap kita akan kekal selama-lamanya......
memang lah.. apa yang dia cakap tu. ira pun nak benda yang sama jugak..
IRA TERLALU SAYANG DAN CINTAKAN DIA SANGAT-SANGAT...!
IRA TAK NAK KEHILANGAN DIA...
tapi ira tak tau lah dia macam mana...??
hmm.......

No comments:

Post a Comment