ALL STORY AT THIS BLOG

Tuesday, 30 April 2013

apa pun yang terjadi..aku kan selalu ada untukmu..

assalammualaikum..dan selamat malam..
how your days guys? hopefully okay.. :)
ira pun okay2 saja.. :)

hurm..apa yer nak diceritakan hari ni?
nothing to story about..
just nak dedikasikan sesuatu buat insan tersayang.. ;)
dedikasi lagi? for those yang rasa malas nak baca..
tak pe lah.. ira tak ada hak tuk halang kalian dari membaca.. ^_^

okay.. lets start.. ^_^

untuk abang...
syg sayangkan abg sgt2.. syg cintakan abg sgt..dan syg tak nak kehilangan abg..
apa2 yg terjadi pun.. syg akn tetap ada untuk abg.. syg percayakan abg..
dan syg harap abg pun percayakan syg..sygkan syg..cintakan syg..dan setia dgn syg..
mcm mana syg setia dgn abg..

syg tau syg mungkin bukan yg terbaik buat abg..tapi syg akan jd yg terbaik tuk abg..
terima lah syg seadanya.. sebagaimana syg terima abg seadanya...
tak sanggup lagi syg nak kehilangan abg... dan apa yg syg harapkan..
agar hubungan kita ni kekal sampai bila.. dan impian syg tuk bersama
abg..akan tercapai.. :)

sayang dan cintakan abang sangat-sangat....

Sunday, 28 April 2013

ku punya hati bukan tuk disakiti

assalammualaikum...
lama betul tinggalkan blog ni.. =)
tapi..kini ira muncul balik.. ;)

apa kisah yang nak diceritakan?
tengok tittle pun boleh taukan apa dia ? :)
hm...
ira rasa macam sedih sangat-sangat..
kenapa? :/
sebab ira ada nampak mesej en.firman ..
ada orang bagi mesej macam ni :
syg...haha dah bangun ker 

terus spoilt mood ira..
dia kata sepupu dia.. tapi... tak rupa sepupu pun.. :'(
saat tu rasa nak menangis pun ada depan dia..
tapi ira tahan.. ira taknak dia nampak ira lemah..
ira KUAT :)
tapi dalam hati hanya Allah je yang tahu perasaan ira..

en.firman kata tu sepupu dia..sumpah..percaya lah.. apa-apa lagi lah..
tapi kalau tiba-tiba macam tu siapa boleh tahan kan?
log masuk dalam henfon dia pun dia padam...

ABG... ABG ADA NYOROK APA-APA KE DARI SYG..
JUJUR LAH DGN SYG.. LEBIH BAIK JUJUR WALAUPUN IANYA SAKIT..
DARIPADA BAHAGIA TAPI PENUH PURA-PURA... :'(

ABG SAYANGKAN SYG TAK? ABG CINTAKAN SYG TAK? ABG SETIA TAK DENGAN SYG???

SYG SAYANGKAN ABG SANGAT-SANGAT.. SYG CINTAKAN ABG SANGAT-SANGAT..
DAN SYG SENTIASA SETIA DGN ABG......

Monday, 8 April 2013

I got my laptop ! yeahhh !!

assalammualaikum and selamat tengah hari :)
hurm.. dah lama ke ira tak update blog? lama kot kan? hehe ;)
urm.. ok nak cerita pasal ira dapat hadiah lah..
pada siapa yang nak baca boleh terus membaca siapa yang tak nak
its okay :)

okay.. alkisah bermula bila ira dapa hadiah dari ayah..
apa ira dapat? ira dapat laptop lah.. jenama ASUS..
perasaan ira ofcourse happy sangat-sangat lah.. :)
laptop ni hak milik ira ! hehehe akhirnya dapat jugak
ada laptop sendiri..

to my beloved father :
terima kasih ayah.. sebab belikan laptop tuk angah//
angah akan jaga elok-elok :)
terima kasih sangat-sangat..
sayang ayah dan emak ! <3 <3

Monday, 1 April 2013

the last day.. T___T

assalammualaikum..
hope semua nya sihat-sihat dan bahagia bersama insan-insan yang tersayang...
ira.. bahagia jugak.. tapi dalam masa yang sama sedih pun ada.. huhu
kenapa? sebab hari ni "last day" ira tuk "bermanja" dengan en.firman..
hmm.. sedih sedih sedih...
tapi nak buat macam mana? harus terima lah kan? hmm...

disebabkan last day.. ira dapat sweater dari en.firman.. sweater dia tu..
tapi ira ambik.. hehehe.. tak pe lah kan.. kenangan.. ^_^ hehe
ni sweater nye..


















hurm.. ada bau en.firman.. haiy.. lepas ni lagi bertambah-tambah lah rindu ira
dekat en.firman..
bytheway,, thank you abang ! <3
muaahhhhhhh !
*hugs*
:)