ALL STORY AT THIS BLOG

Tuesday, 30 April 2013

apa pun yang terjadi..aku kan selalu ada untukmu..

assalammualaikum..dan selamat malam..
how your days guys? hopefully okay.. :)
ira pun okay2 saja.. :)

hurm..apa yer nak diceritakan hari ni?
nothing to story about..
just nak dedikasikan sesuatu buat insan tersayang.. ;)
dedikasi lagi? for those yang rasa malas nak baca..
tak pe lah.. ira tak ada hak tuk halang kalian dari membaca.. ^_^

okay.. lets start.. ^_^

untuk abang...
syg sayangkan abg sgt2.. syg cintakan abg sgt..dan syg tak nak kehilangan abg..
apa2 yg terjadi pun.. syg akn tetap ada untuk abg.. syg percayakan abg..
dan syg harap abg pun percayakan syg..sygkan syg..cintakan syg..dan setia dgn syg..
mcm mana syg setia dgn abg..

syg tau syg mungkin bukan yg terbaik buat abg..tapi syg akan jd yg terbaik tuk abg..
terima lah syg seadanya.. sebagaimana syg terima abg seadanya...
tak sanggup lagi syg nak kehilangan abg... dan apa yg syg harapkan..
agar hubungan kita ni kekal sampai bila.. dan impian syg tuk bersama
abg..akan tercapai.. :)

sayang dan cintakan abang sangat-sangat....

No comments:

Post a Comment