ALL STORY AT THIS BLOG

Monday, 24 December 2012

non-specific title

assalammualaikum and good afternoon :)
ok.. ira sesangat lah bosan sekarang ni.. 
nak citer pasal apa yer?? hurm... 
pasal my CRUSH lah. nak taw tak?? hehe :)
*kalau nak taw pasal dy.. teruskan membaca ok :) kalau tak nak
tak pe lah.. :)


ok. alkisah bermula selepas dia putus dengan ex dy.. 
and masa tu ira ada masalah dgn pakwe ira ( tapi kini ira single sudah.. )
ok.. waktu dia putus tu dia ada hantar chat dgn ira..
ira pun terkejut tapi dlm hati gembira lah.. 
org yg kita syg dulu contact kita balik..
*dulu ira pernah kapel ngn dia.. tapi putus sbb dia curang*
pastu... kitaorg teruskan dgn calling2..
dia pun selalu jugk call ira..
and bagi semangat kat ira sebb memandangkan exam SPM tak lama lagi..
dekat 3bulan jugk kitaorg berhubung,,
dia tak penah lupa tuk contact ira..
and ira pun tak pernah nak lupakan dia...
dan entah bila.. ira pun tak sedar.. panggilan kitaorg dari nama
bertukar menjadi ABANG-SAYANG
dari situ bertambah lah sayang ira dekat dia..
and tak nafikan jugak yang ira cemburu kalau dia citer pasal\
girls lain dekat ira..
hmm... tapi ira taw tak guna cemburu sgt2.. 
sbb ira ngn dia TAK COUPLE LAGI !
dia kata bg dia masa tuk pulih dari trauma..
ira pun ok je lah,, ira tunggu dia sampai dia dah bersedia..
ira tak kisah.. kalau in the end ira tetap bukan dgn dia..
ira PASRAH.. tapi apa yg ira harapkan..
agar ADA SINAR KEBAHGIAAN BUAT IRA SATU HARI NANTI..
AMINN......

Thursday, 20 December 2012

just for intro

assalammualaikum. and hai !
okay.. first of all..
nak introduce the owner of this blog =)
-nur hazirah adilah bt jaafar
- boleh panggil IRA 
-stay dekat perak, malaysia
-umur 18 (2013 )
-gambar profile tu bersama ira pnye crush! hehe
okay.. tuk blog kali ni..
ira akan guna dwi bahasa ( maybe )
sbb nak kena kukuhkan bhsa inggeris jugak.. ( dah lama tinggalkn )
so.. hopefully, akan ada lah follower yg akn follow 
ira punya blog.. 
TQ =)