ALL STORY AT THIS BLOG

Tuesday, 7 May 2013

eh.. jangan melebih-lebih awok !

assalammualaikum ..
best hujan malam2 ni.. hehe :)
dingin je.. tapi dingin-dingin ni tak mampu
uk dingin kan hati ira..
kenapa?
hmm..
alkisah nya macam ni...

en.firman ada bagitau ira pasal kakak angkat dia
macam komplen lah kan sebab en.firman block kakak angkat dia tu
dekat FB..
tapi en.firman tak tahu menahu pun pasal tu..
then kakak angkat dia tu hantar lah mesej macam ni :
dah block I ka fb yer? ok, xpe lah.. I terima semua ni..
walaupn I tak tau pe salah I.. pepepun..thanks sbb hadir dlm
hidup n aty I...

mmg kena maki lah kan dengan ira (dalam hati je lah... )
hello KAKAK ! awok tu KAKAK ANGKAT je lh..
tak payah lah nak OVER DOSS !
FB tu pun tak suke awok kacau pakwe orang !
so.. TAK PAYAH NAK MENGELABAH SANGAT LAH !
BIAR LAH kalau pakwe saya BLOCK awk sekalipun..
ada masalah ek?
saya tak nampak pun apa-apa masalah yang timbul kat sini..
mohon jangan OVER boleh ?? herrrrrrr........


No comments:

Post a Comment