ALL STORY AT THIS BLOG

Sunday, 19 May 2013

DATE for the LAST

assalammualaikum.. :)
ira muncul balik untuk mencoret sesuatu dlm blog ni.. hehe
cerita apa? see the tittle..
okay. tak lain dan tak bukan..
citer pasal pakwe kesayangan lah kan :)

DATE FOR THE LAST..
maksudnya?
maksudnya.. tu lah date kami yang terakhir.. huhu :'(
kenapa? sebab nya ira dah nak sambung belaja dah..
ira akan gi matrik.. kat kedah.. :)
ira akan gi ari sabtu ni..
tinggal seminggu je ira duk dekat rumah ni.. :)

jadi.. sebelum ira gi sane.. ira jumpa lah en.firman dulu..
tapi kami bukan gi berdua.. bertiga..
adik dia pun ada.. tu first time ira jumpa adik dia :)
not bad lah.. kami pun 1 kepala..
so.. macam lepak dengan kawan2 je.. :) hehe
walaupun kami tak gi date yang grand2...
cukup sekadar dekat pekan je..
tapi..ira rasa bahagia sangat.. :)
dapat jumpa en.firman buat kali terakhir.. :)
ira akan rindukan saat-saat itu bersama si dia <3


bersama adik dia.. syafiqah :)


















KAMI <3





















No comments:

Post a Comment