ALL STORY AT THIS BLOG

Thursday, 9 May 2013

terima kasih awak !

assalammualaikum.. and selamat pagi.. :)
harap hari-hari korang ceria-ceria je lah yer.. :)
hari ira hari ni over ceria! hehe
kenapa? sebab semalam ira terharu dengan kata-kata en.firman dekat ira..
alahai.. syahdu je rasa.. sampai menitis jugak air mata ni :)
apa dia cakap?
dia cakap...

abg tahu syg selama ni pernah fikir yang abg ni sayangkan ex abg lebih ke
dari abg sayangkan syg.. sebab abg dulu buat macam-macam dekat ex abg..
kemana ex abg nak pergi abg bawak... apa yang ex abg nak abg bagi...
abg call ex abg tiap-tiap malam macam abg buat kat syg sekarang ni..
tapi walaupun sampai subuh abg call dia.. abg xrasa ikhlas pun.. abg rasa mcm terpukau..
abg tak de call dia tuk happykan dia macam mana abg call syg..nak happykan syg.. abg call dia
abg citer balik apa yang jadi kat abg hari tu je.. seolah-olah dia tu macam diari abg je..

tapi dgn syg.. abg cuba tuk happykan syg... abg ikhlas call syg.. abg akui mmg abg tak mampu
nak buat macam mana abg buat kat ex abg tu kat syg.. sbb abg mmg kekurangan duit :) tapi yang 
mampu abg buat ialah call syg..walaupun kedit abg xde lah byk sgt.. abg tetap call syg walaupun
abg penat..tak sehat.. ni je yang mampu abg buat tuk syg... 
tapi..abg nak ckp.. yang abg memang sayangkan syg sgt2.. kasih sayang abg kat dia xmacam kasih sayang abg kat syg.. abg memang sayangkan syg giler2... sbb abg tau yg syg boleh jadi future wife abg yg terbaik.. abg nampak tu dalam diri syg... abg sayangkan syg sepenuh hati abg...
abg tak mintak syg balas dengan bagi lamborghini kat abg.. :) tapi cukuplah syg setia dan mencintai abg sebagaimana abg mencintai syg...

abg cakap ni terpulanglah kat syg nak percaya atau x.. tapi abg ckp betul.. abg sayangkan syg sgt2..

reaksi ira time ni.. haa.. apa lagi.. menangis sangat2 lah.. sebab apa ira menangis? sebab nya.. hurm.. entah lah ? :) mungkin sebab dulu ira tak dapat rasa kot kasih sayang yang giler2 dari en.firman.. tapi sekarang bila dah dapat.. tu yang buat sebak tu.. :)
ira percayakan en.firman.. dan ira pun sayangkan en.firman sangat-sangat....
terima kasih en.firman atas semua-semua nya.. ^_^

2 comments:

  1. hehe.. insyaAllah awak.. doakan kbhgiaan saya yer.. :)

    ReplyDelete