ALL STORY AT THIS BLOG

Thursday, 28 March 2013

non-specific title

assalammualaikum dan selamat petang :)
hurm.. dah lama rasanya tak menaip ni..
tak ada idea dan tak ada apa-apa yang menarik nak dikongsikan bersama :)
title kat atas pun tak tau nak tulis apa.. :)

kalau nak tau apa yang ira buat baru-baru ni..
ira ada keluar dengan en.firman je lah pun..
keluar tengok wayang saja... :)
cerita OLYMPUS HAS FALLEN
not bad lah cerita dia.. :)

tapi apa yang penting.. dapat jumpa en.firman lah :)
ira kalau boleh hari-hari nak jumpa dia! Ehh??!! hehe :)
tak boleh lah kan jumpa hari-hari nanti bosan pulak.. :)
jumpa sekejap-sekejap pun jadi lah.. tuk lepas rindu kan? :)

hm.. rasanya tak ada apa-apa tuk diceritakan.. kalau ada pun biarlah
menjadi rahsia antara ira dengan en.firman..
tak best lah kan kalau semua benda kita nak cerita/tulis bagi orang lain tahu..
nanti dah tak ada kenangan yang manis pulak..
okay.. cukup sampai sini je..
byebye! ^_^

No comments:

Post a Comment