ALL STORY AT THIS BLOG

Tuesday, 5 March 2013

auch..i'm sad..but its okay

assalammualikum dan selamat pagi semua..
hope u alls sihat-sihat je henadaknya yer.. :)
ira macam biasa lah.. okay saja.. hehe
hm.. dah berkurun jugak tak meng-update blog ni.. makin berhabuk
pulak..hehehe..

okay.. macam semua dah tahu..kalau dah lama
ira tinggalkan blog ni..lepastu muncul balik..
mesti ada bawa cerita pasal en.firman..eh? hehe :)

okay..ira cuma nak meluahkan saja..
semalam..as usual lah en.firman call ira malam-malam..
tapi semalam..ada something yang berlaku dekat en.firman.. ( lets me keep it as a secret ok ^_^ )
then.. dia nak cerita satu kisah ni.. ira tak nak dengar sebab kisah tu macam menyeramkan
sungguhpun dia kata dia tak nak cerita bab yang menyeramkan tu..dia nak cerita bab lain..
tapi ira dengan sekeras-kerasnya kata TAK NAK ! TAK NAK ! TAK NAK !
tapi.. dengan tiba-tiba.. en.firman bersuara :
alar..syg ni.. abg bukan nak citer yg seram pun.. ngada-ngada betul lah..hish..

lebih kurang begitulah ayat dia..ira pulak saat tu..
wow! memang rasa nak marah je kan.. sedih pun ada... sebab dia tak pernah
pun cakap macam tu.. tersentap jugak lah kan..huhuhu
tapi..tiba-tiba en.firman sedar yang dia dah tertinggi suara dekat ira..
so..dia mintak maaf..
ira sayangkan dia.. ira maafkan lah dia.. walau hakikat masa tu..
huh.. sedih sungguh ..
dia berkali-kali kata mintak maaf..ira pun tak ada lah kejam sangat kan...
and tak kan lah sebab benda kecik tu ira nak gaduh-gaduh pulak kan..
i'm matured enough.. hehehe :)
sebenarnya..ira dah pernah kena lagi teruk dari semalam 2 tahun lepas dengan dia..
masa tu.. dia maki ira..and sedikit penghinaan dia bagi kat ira..
saat tu.. memang ira terasa sangat..sanggup dia buat ira macam tu..huhu
nak tahu apa yang dia cakap? hmm.. ira tak sedia lagi tuk luahkan balik apa yang
pernah dia katakan dulu..
biarlah dia menjadi rahsia ira..mungkin buat selama-lamanya.....

No comments:

Post a Comment