ALL STORY AT THIS BLOG

Thursday, 14 February 2013

pergi date. TAPI....

assalammualaikum.. dan selamat malam..
dah makan malam ke korang-korang semua??
harap-harap sudah lah yer.. :)

okay.. ira tak tahu macam mana nak gambarkan
perasaan ira saat ni..huhu..
kenapa?
sebab nye.. ira ada pergi dating dengan en.firman..
okay.. ira admit memang best sebab dapat keluar dengan
yang tersayang kan?
TAPI.....
ada tapi nya guys...
yang buat kacau nya ialah..
ex en.firman menghantar text and keep calling en.firman :'(
apa yang ira rasa? ofcourse ira sedih sangat..
kenapa? sebab nya benda tu berlaku bila kitaorang tengah dating !
arggghhhhhhhhhh!!!!!!!!!

saat tu ira tak tahu macam mana keadaan ira dah..
apa yang ira mampu buat..
keep crying dalam kereta :'(
kenapa benda ni jadi waktu ira nak bergembira dengan en.firman
kenapa?kenapa?kenapa? :'(

yelah.. mungkin salah ira jugak kan.. sebab pegang henset en.firman..
akhirnya jadi macam ni.. ira ke yang spoilt kan dating kitaorang ni? huhu :'(
walau apa pun yang berlaku.. ira tetap SAYANG dan CINTA kan en.firman..
ira anggap ini ujian tuk ira.. ira harap ira mampu TABAH dan KUAT tuk hadapi
segala ujian yang datang..
ABG... SYG TETAP SAYANG DAN CINTAKAN ABG...
SYG HARAP ABG PUN BEGITU JUGAK..
*keep smiling.. and i hope our love will last forever.. :) *

No comments:

Post a Comment