ALL STORY AT THIS BLOG

Friday, 15 November 2013

KINI BERSUA !

ASSALAMMUALAIKUM...
wow.. dah berkurun lama nya tak sentuh blog ni.. sorry guys.. ira tak dpt selalu update blog sebb ira tak ada masa nak update.. belajar kat matrik tak ada masa tuk sosial sgt huhu.... sorry yer.. sekarang ni ira cuti sem.. tapi next week ira dah nak balik sana dah..

okay.. nak cerita apa yer? macam-macam dah jadi sepanjang ni.. tapi tak berkesempatan nak tulis...
sebab semuanya ira catatkan dalam diari hati saja.. huhu
BUT !
semalam... ada something happen.. apa yang jadi ?
hurm.... alkisah bermula apabila dia bagi ira hadiah...
ni hadiah nya.. :

okay part ni tak ada masalah..
tapi part selepasnya..
ira call dia lepas sejam dia sampai rumah.. masadia angkat tu dia macam nak tak nak je cakap dgn ira.. ira memang terasa sangat3 lah kan.. entah kenapa ira terasa dgn dia waktu tu...
jadi ira tutuplah fon terus.. and then ira dapat 1 mesej dari dia dia kata matikan camtu je??
ira call balik.. pastu ira kata lah dah dia macam nak tak nak aje cakap..
pastu dia marah2.. tutup fon.. ira call balik pastu dia kata lah kenapa wat macam tu kat dia..? salahkah dia nak cakap dgn kawn dia kejap? and so on....

pastu malam tu macam biasa dia call ira.. kitaorang settle kan masalah yang tadi tu...
dia cakap dia terasa dgn ira... dia terasa dengan perangai ira...bla..bla..bla.. (banyak lagi dia cakap..ira tak mampu nak tulis...)
dan apa yang wat ira berubah 360 darjah ialah bila dia kata...
syg...knp buat abg camni? jgn lah seksa abg camni...
klau syg nak BALAS DENDAM dgn abg sbb buat syg 2 tahun lepas 
congrats syg.. syg dah berjaya..
congrats syg sebb dah berjaya buat abg menangis ..
CONGRATS !

thats words yg wat ira rasa wow ! dia pikir ira nak balas dendam dgn dia atas apa yg dia buat 2 tahun lepas !
kalau ira nak wat semua tu.. dah lama ira buat,! ira tak kan setia dgn dia ! ira boleh je mesej ngn mana lelaki yang nak mesej dgn ira.. ira boleh je cakap kat depe ira single lagi... ! tapi ira tak buat pun!! ira tak buat sebab ira SAYANGKAN DIA SANGAT2.. IRA CINTAKAN DIA SANGAT2.. 
ye..ira tau.. perangai ira memang banyak dia buat sakit hati...
tapi JANGAN LAH CAKAP YANG IRA NAK BALAS DENDAM DEKAT DIA! SEBAB IRA TAK PERNAH TERPIKIR NAK BALAS DENDAM DEKAT DIA. ! SIKIT PUN TAK TERLINTAS DALAM HATI NI. !

*your words make me hurt the most dear.... really2 hurt.. this is not the first time u said.. u have said it many times...... :'(

No comments:

Post a Comment